Meteen naar de inhoud

Sabina van Gils & Marleen Dalhuijsen

6 januari 2024 - 1 maart 2024
16:00


Sabina van Gils & Marleen Dalhuijsen

Sabina van Gils is autonoom fotograaf. In haar foto’s zoekt ze naar een wereld die je zonder de beelden niet zou zien. Ze plaatst objecten, mensen, dieren en landschappen in een nieuw licht zodat er ruimte ontstaat tussen wat we weten en wat we zien. De beelden suggereren een andere wereld en laten de kijker nadenken over wat voor wereld dat zou kunnen zijn. Sabina’s foto’s vertellen verhalen. De ene keer put ze uit eigen ervaringen, de andere keer vormen ze nieuwe sprookjes en dan horen er ook teksten bij. Maar of het nu echt is of verzonnen, in haar foto’s kan van alles gebeuren. Als een droom met een eigen logica.

 

Marleen Dalhuijsen is beeldend kunstenaar en onderzoekt het thema transformatie. De transformaties die plaatsvinden in haar eigen leven, maar ook de transformaties die zij ontdekt en inzet bij het gebruik van verschillende processen tijdens het maken. Fotografische beelden, experimenten en onderzoek vormen de basis voor elk beeld dat uiteindelijk zijn eigen unieke vorm krijgt. De overgang tussen twee fases en dan speciaal het moment waarop de transformatie plaatsvindt vindt zij het meest interessant.
Sabina en Marleen studeerden beiden in 2022 af aan de Fotoacademie in Amsterdam en exposeren regelmatig op kunstbeurzen en tijdens evenementen.

Duur expositie: t/m donderdag 29 februari
Vaste openingsdagen: vrijdag tussen 10 en 13 uur
woensdag tussen 19.30 en 21.30 uur
zaterdag 13 januari van 13 uur tot 16 uur
zaterdag 27 januari van 10 tot 13 uur
zaterdag 10 februari van 14 uur tot 16 uur
of
raadpleeg websites www.marleendalhuijsen.com en/of www.sabinavangils.nl.