Kunstcafé, Breicafé en Expositie

1 juni 2022 - 21 december 2022
00:00


Kunstcafé, Breicafé en Expositie

Regelmatig op vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur Kunstcafé

Wees welkom in Kunstcafé Jansstraat33 bij Edith Ploeg: ‘Ik open de deuren van 10.00 uur tot 16.00 uur, je bent welkom voor koffie met taart, lunch en thee. Daarnaast ga ik proberen regelmatig de exposerende kunstenaars op deze vrijdagen welkom te heten, zodat er gezamenlijk in gesprek met de kunstenaar naar het werk gekeken kan worden en je de kunstenaar vragen kunt stellen. Ik laat via Facebook en Instagram weten op welke dagen de kunstenaar live aanwezig is. Welkom, en neem je buurvrouw, vriendin, moeder, dochter, collega of vriend mee!’ Volg Janstraat33 op Facebook voor openingsdagen.

Elke woensdagavond tussen 19:30 en 21:30 uur Breicafé 

Wil je leren breien? Wil je verder breien? Wil je weer eens breien?
Kom op woensdagavond naar Jansstraat33. Er is thee, koffie en lekkers. Er zijn breiboeken en breinaalden en er is wol. En er zijn gezellige en behulpzame  andere liefhebbers van het werken met een puur en verwarmend natuurproduct.

Tijdens het zomerreces expositie van Hans Ploeg

Hans Ploeg (1926-2012) is een van de kunstenaars uit de familie van dit huis. Hij werkte lang als architect en heeft op latere leeftijd zijn schilder- en tekenpassie weer uitgeleefd. Hij zocht daarbij nieuwe bronnen van inspiratie zoals ‘De letters van het leven’ van Friedrich Weinreb.