Meteen naar de inhoud

Concert Bender

30 september 2023
20:00 - 22:00


Concert Bender

Met een gloednieuwe bezetting  geeft Bender een concert met  eigen Nederlandstalige chansons over de verwarrende tijd waarin we leven, maar óók over de vele mooie dingen waar we ons dagelijks over kunnen verwonderen. Liedjes die raken: soms ontroerend en weemoedig, soms vrolijk en uitbundig. Soms schurend.

Over ‘Broos’ , het tweede album van Bender , schreef Muziekweb: ‘Broos is is het ideale tegengif voor de flitsende en oppervlakkige waan van alledag’. Of zoals muziektijdschrift Maxazine het verwoordde: ‘diepzinnige teksten die nog zelfs twijfelen of ze vrolijk zijn of dramatisch, het is een kunst’.

Na de albums  ‘Voor het te laat is’ (2012) en ‘Broos’ (2016) heeft Bender enkele singels uitgebracht zoals ‘Mooie woestenij’ (2021) en ‘Er is niets veranderd (2022). In 2019 is van de hand van liedschrijver Bert Vissers een gedichtenbundel + cd verschenen, getiteld ‘De wereld wacht op mij’. Aan een derde album wordt naarstig gewerkt. 

Bender bestaat uit zanger en liedschrijver Bert Vissers , gitarist Ron Bosten , contrabassist Jos Caspers, pianist Boris Vissers en trompettist Rodney Calis.

Koop hier uw kaartje voor Bender