Werk van Evelien van der Zaken

1 maart, 2020 om 12:00 - 1 juli, 2020 om 9:00
12:00 - 09:00


Evelien van der Zaken schrijft op haar website:

‘Mijn schilderijen zijn een persoonlijke interpretatie van hoe ik de natuur beleef, de plek waar intuïtie weer de ruimte krijgt. Door sterk verdunde acrylverf in transparante lagen over elkaar te schilderen, wordt het doek het palet. Nieuwe kleuren ontstaan en alle lagen blijven zichtbaar verbonden met elkaar zoals alles in de natuur ook aan elkaar verbonden is. Het is voor mij de vertaalslag van de kwetsbaarheid, schoonheid en veerkracht van de natuur.’  Haar werk is ook te koop of te huur:

‘EERST OP ZICHT
Heb je tijd nodig om (samen) een beslissing te nemen of je een kunstwerk wilt kopen? Ik bied je de mogelijkheid om mijn kunst eerst twee maanden gratis op zicht te hebben. Hiervoor kom ik graag met een paar schilderijen naar keuze bij je langs zodat je een beslissing kunt maken welk schilderij je op zicht wilt.

GOED DOEL
Als maker geef ik graag samen met de koper iets terug aan de wereld. Voor mij voelt dit goed. De beloning is dat we samen een goed doel steunen. 10% van elk verkocht/verhuurd schilderij doneer ik aan het Jane Goodall Institute.’